iTrainer

Be Inspired with Aerobicweekends Sweden

Coretraining Grundutbildning Online

Kategori: , . Tags:

Hej. Här behövs ett aktivt medlemskap i iTrainer Academy
Logga in eller registrera dig.

INNEHÅLL CORETRAINING GRUNDUTBILDNING ONLINE1. Välkommen på kurs!


Vad kul att du har hittat till denna kurs - Coretraining Grundutbildning! En kurs för dig som vill börja instruera klasser i Core eller Coretraining eller som vill lära Dig mer om denna träningsform! Kursen utförs online och du kommer att få ett diplom efter genomförandet av alla moment.

Du kommer att lära dig hur du på ett metodiskt och pedagogiskt sätt utformar och leder säkra, roliga och effektiva klasser i Coretraining som inspirerar till fortsatt träning hos deltagarna. Du lär Dig även hur Du med rätt rörelseteknik utför övningarna. Du får dessutom en rörelsebank med övningar samt flera färdiga klassupplägg.

Ta del av övningar, klasser och sekvenser och få med dig en rad olika verktyg till dina egna klassupplägg! Under några av stegen i denna utbildning, kommer du att bli ombedd att skicka in dina uppgifter för feedback - och det är först när dessa är genomförda som du får ditt intyg skickat till dig! Du får även feedback på din egen teknik och utförande.

Coretraining eller CORE är funktionell styrketräning & stabilitetsträning för kroppens kärna, bål, rygg, skuldror och bäckenmuskulatur. Lär Dig bygga en stabil kropp med bra hållning och balans på ett roligt och säkert sätt. AerobicWeekends har utvecklat Coretraining level 1-3, Coretraining on the ball, Functional Training, H.I.T. RyggFrisk, CoreMama samt XCord och utbildat fler än 4500 instruktörer inom dessa träningsformer.

Utbildningarna riktar sig till Dig som vill instruera Coretraining eller som vill lära Dig mer om denna träningsform. Utbildningarna är även bra för Dig som jobbar som gruppträningsinstruktör, personlig tränare, sjukgymnast eller med rehab i någon annan form.

Logga in för att få tillgång till kursen!
Om du inte ännu bokat dig är du välkommen att göra de på www.coretraining.se


AfroDance

Stacks Image 6660

Atletträning

Gympa

Funktionellt

DanZy

Stacks Image 6688

Innerstrength

Spinning

Coretraining

Stacks Image 6762

Instruktörsutbildning

Allt Du behöver för att jobba som Gruppträningsinstruktör
Stacks Image 6771

Deluxe Träningsresor

Ultra-All-Inclusive Güral Premier Turkiet
Stacks Image 6780

Internationella Träningsveckor

Europas ledande träningsveckor, Playitas Fuerteventura

Utbildnings & Inspirationsveckor

Playitas Fuerteventura samt
Ultra-All-Inclusive Güral Premier Turkiet