iTrainer

Be Inspired with Aerobicweekends Sweden

Atletträning Filmbank Free

Kategori: . Tags:

Atletträning Filmbank Free


Boken Atletträning för alla innehåller fler än 500 sidor information och fungerar även som ett uppslagsverk. Här läser du mer detaljerat om vilka rörelser och varför ska de ska göras. I filmbanken ser du på ett instruktivt sätt hur du utför rörelserna samtidigt som du får viktiga tips av Coach Gyula.

Här bjuder vi dig på några av de instruktionsfilmer från Atletträningsens stora filmbank med totalt fler än 200 instruktionsfilmer.
Du behöver endast registrera dig i 'iTrainer Free'

Atlet5an
Atlet5an är ett test som är framtaget för att kartlägga Atletens totala fysiska kapacitet. Testet består av 5 basrörelser från varje fyselement - styrka, uthållighet, rörlighet, koordination och snabbhet. Via vår instruktionsfilm kan du enkelt se hur man gör rörelserna och få värdefulla tips.

StyrkeComp5an
För att kunna bli helkroppsstark måste du träna basrörelserna för varje rörelsebana. Dessa uvudrörelsena finner du i Styrke5an. Men för varje rörelse i Styrke 5:an finns det även en kompletteringsrörelse. Dessa rörelser bör ersätta huvudrörelserna ungefär var tredje gång. Rörelserna aktiverar samma system, men på ett annat sätt och blir därmed viktig för rörelsevariationen. Via vår instruktionsfilm kan du enkelt se hur man gör rörelserna och få värdefulla tips.

Rörlighets5an
Definition på rörlighet är kroppens förmåga till rörelseomfång för en viss bestämd rörelse. Eftersom Atleten inte bara ska kunna klara av alla typer av funktionella rörelser utan även rörelsernas maximala omfång, är det av yttersta vikt att Atleten har en bra rörlighet. Rörlighets5ans består utav de 5 absolut viktigaste rörelserna som de allra flesta behöver för att kunna uppnå Atletens allmänna rörlighets krav. Via vår instruktionsfilm kan du enkelt se hur man gör rörelserna och få värdefulla tips.

Foamroller
Foamroller är ett enkelt och effektiv redskap som passar utmärkt för självmassage. Med hjälp av redskapet kan du snabbt öka cirkulationen samt släppa på muskelspänningar som i sin tur bidrar till en snabbare återhämtning mellan träningspassen och minskar risken för överbelastning. Foamrollerns breda yta gör behandling någorlunda skonsam och är ett första steg till en mer djupgående behandling med massagebollen. Massage med foamroller kan du också använda inför ett träningspass om du behöver få igång cirkulationen lokalt och släppa muskelspänningar. Via vår instruktionsfilm kan du enkelt se hur man gör och få värdefulla tips för varje område på kroppen.

Läs mer om konceptet Atletträning™ samt beställa din egen bok här Atletträning.se.
Atletträning.se

Köp boken HÄR 'Atletträning för Alla'

För inspirerande träningsresor och utbildningar inom Atletträning och andra träningsformer se aerobicweekends.com.

Webshop med träningsredskap mm se henkdesign.com.


AfroDance

Stacks Image 6660

Atletträning

Gympa

Funktionell träning

DanZy

Stacks Image 6688

Innerstrength

Spinning

Coretraining

Stacks Image 6798

Bli Vältränad

Stacks Image 6812

Office Workouts

Aktiv Senior

Step

Stacks Image 6762

Instruktörsutbildning

Allt Du behöver för att jobba som Gruppträningsinstruktör
Stacks Image 6771

Deluxe Träningsresor

Ultra-All-Inclusive Güral Premier Turkiet
Stacks Image 6780

Internationella Träningsveckor

Europas ledande träningsveckor, Playitas Fuerteventura

Utbildnings & Inspirationsveckor

Playitas Fuerteventura samt
Ultra-All-Inclusive Güral Premier Turkiet